Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Överraskningsmeny

april 7 , 17:00 23:00

Den 7 april, långfredagen, erbjuder Fabrik en specialkomponerad 3-rättersmeny för dig som fira påskledigheten med utsökta smaker i en härlig miljö. Vad som kommer finnas på tallrikarna avslöjar vi inte. Det enda vi kan lova är en mat- och restaurangupplevelse utöver det vanliga.

Priset per person är 525 kr. Vill du addera ytterligare en dimension, lägger du såklart till vår vinmeny för 425 kr. Då får du bl.a. möjligheten att njuta av utvalda viner som vi annars bara serverar på flaska.

Boka bord idag!
Skicka ett mejl till marknad@fabrik.se eller kontakta oss på 0707-13 77 28 och berätta hur många gäster ni blir samt om ni önskar lägga till vinmeny till beställningen.

Bra att veta.
Middagen serveras kl 17.00, men ni är varmt välkomna in från kl 16.00 om ni vill börja med en drink eller lite bubbel. För att få extra mycket tid för våra gäster just denna kväll, har vi begränsat antalet platser till max 36. Obs! Vi har inte möjlighet att erbjuda vegetariska eller veganska alternativ denna afton. Sista dagen för anmälan är tisdagen den 4 april.

Varmt välkomna till Fabrik i påsk!

525Kr Specialkomponerad 3-rättersmeny